Nacho’s met chili con carne

Nacho’s met chili con carne

Zin in chili con carne maar deze keer een andere variant met wat meer bite? Ga voor nacho’s met chili con carne, zo krijgt je gerecht een lekkere bite en is het wat anders dan normaal. Dit is ook leuk als je mensen over de vloer hebt omdat het een gerecht is dat je gezellig samen kan eten, waarbij je kan delen met elkaar en wat te doen hebt ondertussen. Hoe maak je dit precies? Lees dan even mee!

Kooktijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Ingrediënten

  • 1 zak Nacho cheese chips
  • 300 gram gehakt
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje kidneybonen
  • 1 pakje honig chili con carne
  • 200 gram geraspte kaas
  • Een potje creme fraiche

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snipper de ui en snijd de paprika fijn.
  • Fruit de ui, samen met wat olie, aan in een pan op laag vuur.
  • Voeg de paprika toe en laat dit samen zo’n 5 minuten bakken
  • Voeg het gehakt toe en laat dit ook zo’n 5 minuten bakken. Zorg dat je het gehakt goed door bakt waardoor het rul wordt en ook een beetje een bite krijgt.
  • Voeg de kruidenmix toe met het water dat op het pakje staat beschreven en laat het koken. Vergeet niet goed te roeren.
  • Laat de bonen en de mais uitlekken en voeg dit toe aan het mengsel
  • Doe de nacho’s in de ovenschaal met wat kaas erover en zet voor 5 minuten in de oven.
  • Laat het ondertussen het chili con carne mengsel goed garen
  • Serveer alles bij elkaar en laat mensen ook de topping van creme fraiche er bij eten. Je kan er natuurlijk ook salsasaus of guacomole bij serveren, net wat jij lekker vindt.
Summary
recipe image
Recipe Name
Nacho’s met chili con carne
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 65 = 67