De Chili con Carne burger is eigenlijk een combinatie van de aloude hamburger, en chili con carne of chili sin carne. Beide gerechten worden daarbij gemaakt zoals je dat normaliter zou doen, alleen is het lekkerder als je de chili wat pittiger maakt.
We gaan er van uit dat je de chili al gemaakt hebt, want dat kun je immers goed invriezen voor later gebruik. We hebben dan ook niet veel chili nodig omdat we alleen een beetje chili op de hamburger op het broodje hoeven te leggen. Je moet daarbij zoveel chili warm maken, want koud is niet lekker, als je lekker lijkt.
Ingrediënten
- 4 Hamburgers
- 4 Luxe broodjes
- Kaas, bij voorkeur camembert
- 8 Eetlepels Chili con carne
- Chilipoeder
- Eventueel nog tomatensaus, chilisaus, of mayonaise
Bereiding
- Bak de hamburgers zoals je dat normaal gesproken zou doen, met een beetje boter of olie.
- Warm de chili con carne op in een pannetje, in de airfryer, of in de magnetron.
- Snij de 4 broodjes alvast open.
- Leg de hamburger op de broodjes, en leg 1 of 2 lepels chili con carne op de hamburgers.
- Strooi chilipoeder naar smaak over het broodje.
- Snij de camembert zo dun mogelijk, en verdeel de plakken over de 4 broodjes.Eventueel kun je er natuurlijk gebakken aardappelen bij serveren, of Vlaamse friet.
Summary

Recipe Name
Chili Con Carne Burger
Author Name
Chili Chef
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating





Recente reacties